Vi anlitas av personer som vill göra skillnad i sig själva, sin omgivning och organisation. Vi hör också att vi gör skillnad, och det är vi stolta över!

Vi utbildar förändringsledare från alla typer av organisationer, små som stora. Över 500 deltagare har genomgått FLU, och över 150 deltagare har genomgått PFL, vårt ettåriga program i samverkan med GestaltakademinVi har varit verksamma som konsulter i större komplexa organisationer i många år.

Två bolag blev ett ZP

Vi lärde känna varandra på Gestaltakademins organisationsutbildning 2001 och påbörjade vårt samarbete 2006 i varsitt bolag. 2013 startade vi ZP AB tillsammans.

Ulf har varit verksam i egna  konsultbolaget Zwedberg Partners AB sedan 1992 och verksamheten har stegvis övergått i nya bolaget.

Ulf Zwedberg

Jag är organisationskonsult, handledare och pedagog. Mening för mig uppstår när jag ser organisationer växa inifrån, genom samverkan från de många medverkande, därför att systemet de lever i uppmuntrar till detta.

Läs mer

Kinna Person

Jag är organisationskonsult, handledare och pedagog. Genom hela mitt arbetsliv har jag drivits av ambitionen att skapa arbetsmiljöer där människor kommer till sin rätt.

Läs mer

Translate »