MÅLGRUPP

Utbildningen riktar sig till nyckelpersoner med uppdrag att leda och stödja vardaglig förändring. Du har genomgått FLU 1 och vill fördjupa dig och få mer praktisk träning i skarpt läge.

MÅLSÄTTNING

Målet är att deltagarna ökar sin processkonsultativa förmåga genom att träna och reflektera i en rad olika situationer, både under kurstid och i uppdrag i en organisation.

INNEHÅLL

Utbildningen ger

  • Rejält med praktisk träning i att stödja och utmana människor i förändring utifrån ett relationellt organisationspsykologiskt perspektiv.
  • Fördjupning av metoder och teorier som presenterades i FLU 1. Komplettering med fler perspektiv kring att läsa in situationen, att se och förstå vad som sker i fler systemnivåer parallellt – som en helhet.
  • Fortsatt personlig utveckling som vässar din förmåga till skärpt uppmärksamhet, kontakt och stabilitet i mötet med individer och grupper.
  • Fler goda möjligheter till personliga insikter och personligt ledarskap.

OMFATTNING

FLU 2 ges under 6 kurstillfällen, mestadels på internat och omfattar 13 dagar. Tillfällena varvas med 4 halvdagar med handledning.

Ett projektarbete sker parallellt där du praktiserar den stödjande rollen i skarpt läge, dock inte i din egen arbetsgrupp. Projektarbetet motsvarar 2-3 dagars arbete.

Ett avslutande arbete sammanfattar och integrerar ditt lärande i dig själv.

Efter FLU 1 och 2 erhåller du diplom med kursbevis i förändringsledarskap.

TID OCH PLATS

Nästa start sker våren 2020.

Vi håller till i Stockholmsområdet.

ANMÄLAN

Anmäl dig via vårt formulär så tar vi kontakt. Har du frågor om utbildningen är du välkommen att ringa eller mejla oss. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

Anmäl dig gärna i god tid för att få plats.

Vi startar kursen med minst 12 och som mest 16 deltagare.

Translate »