Är du som förändringsledare nyfiken på mer? För din personliga utvecklings skull, eller för din vardag på jobbet? Tid och utrymme för reflektion och eftertanke behövs ju i vardagen. Särskilt när det blåser hårt och gamla lösningar inte fungerar som det är tänkt. 

  • Individuell handledning för att hitta bättre vägar och förhållningssätt. En av metoderna för att skapa förutsättningar för att pröva inarbetade vanor, struktur och organisationskultur. I vår handledning övar du på förmågan att lägga märke till vad som händer, hur det påverkar dig och den miljö du rör dig i.
    Läs mer>
  • All in – 3 år till proffsnivå. Professionell nivå av facilitering och processkonsultativt arbetssätt.  Djupare, längre och mer av allt du varit med om. Gestaltakademins Organisationsprogram startar med ny grupp i januari. Det innebär 6 tillfällen per år under 3 år och mer praktik, mer teori. Håller din utveckling i skarpt läge, härligt länge. Ulf och Kinna har själva gått denna fördjupning på avancerad nivå.

    Läs mer > om Diplomerad Gestaltpraktiker i Organisation 

Kundcitat

"Inte ens dina närmaste vänner kan få dig att se det det upptäcker på denna kursen. VÅGA!"
Sandra Rundqvist, St1
"Det är ett helt annat upplägg på utbildningen än på andra kurser jag gått på. Denna är "på riktigt" och inga floskler."
Alexandra Edvall, HjärtLungfonden
"Ju mer du ger av dig själv desto mer får du ut av utbildningen. Så ta tillvara på möjligheten. Den kan berika dig något ofattbart."
Johan Andersson, St1

"Jag blev bättre på att förstå vad en grupp verkligen behöver, inte bara de behov som individerna i gruppen uttalar, och hur jag som chef kan stötta processen att synliggöra det och sätta gruppen i rörelse mot sin egen utveckling. Utbildningen rekommenderar jag till den som är nyfiken på hur man som ledare kan bidra till att bygga tillit mellan personer i grupp, hur detta påverkar gruppens utveckling, arbetsmiljön och gruppens prestationer." 

Anna Stålsby, enhetschef

"Jag använder mig nästan dagligen av de erfarenheter och kunskaper jag tog med mig från förändringsledarutbildningen trots att det är flera år sedan jag gick den. Du som ledare kommer alltid ha användning av de erfarenheter, kunskaper och verktyg som du får med dig från kursen. Även du som har lång ledarerfarenhet kan stärkas och utvecklas genom denna utbildning."

Johanna Nordenskjöld, VD, Hemma AB
"Har fått verktyg och klarhet i hur organisationer bör fungera och vad vi behöver göra för att röra oss framåt" "Två professionella ledare som får dig att upptäcka en ny värld framför dina ögon."' "Rekommenderar den varmt. Önskar jag gått den långt tidigare."
Ur feedback från deltagare

Kundreferenser

Vill mer?

Referens: Malin Viktorsson, enhetschef

"Handledningen förflyttar dig i en takt som är svår att åstadkomma själv."

Läs mer

Vill mer?

Referens: Berit Israelsson, Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor

"Jag fick hjälp med att skapa distans, i form av både humor och insikt"

Läs mer

Translate »